SE, LYT OG LÆS

MUSIK TINE aka TINE MYNSTER”Musik er sjovest når man laver den sammen med andre”


Tine Mynster (født 1968) er uddannet Almen Musikpædagog (AM) fra Det Jyske Musikkonservatorium 1996 med speciale i børnemusik. Tine har undervist i børnemusik og elementær musikopdragelse på Nordjysk Musikkonservatorium siden 2001.


Derudover har Tine undervist børn og deres voksne siden 1992 i mange forskellige sammenhænge:


- barn og forældrehold

- daginstitutioner

- efteruddannelse af pædagoger

 - kurser og foredrag for daginstitutionspersonale og musikskolelærere

- babysalmesang og salmerytmik


Tine er stifter af Mynster Musik på Alrø Gamle Skole – et musikmekka for nutidens børn og voksne.


Tine har udgivet Balder (2000), Hoppebolden (2003), Danseringen (2006), Godnitte Godnatte (2008), Familien NIssen (2009), Hej med dig - DGI (2010), Hop ind i midten (2012), Auto Otto (2013), Himmelsejlet (2014) – musik der egner sig til at blive brugt derhjemme og i undervisningssammenhænge.


Når Tine ikke synger og spiller for børn spiller hun koncerter for voksne fra hendes udgivelse Hjerteland (2015)

MED MUSIK TINE PÅ JOB

Auto Otto er en ganske særlig onkel og han har et ganske særligt og vidunderligt værksted for alle der elsker biler -- og det gør Tine.

Babysalmesang er efterhånden blevet udbredt i det meste af landet – derfor har vi indspillet sange og salmer, så de lyder lækkert og indbydende for moderne familier.


Himmelsejlet indeholder nyfortolkninger af kendte salmer og nye sange til kirkerummet, samt legebeskrivelser og inspirationsmateriale, som ansatte ved kirken kan tage ind i deres egne forløb med babysalmesang.