MUSIK-BIBELFORTÆLLINGER

SKABELSEN

En musikalsk bibelfortælling fra 2 -99 år


Gud skabte verden, og Gud så at det var godt. Og det var og er stadigvæk godt, at jorden, himlen, mennesker og dyr er blevet skabt.


Skabelsen handler om liv, og glæden ved at vi har fået livet. Sammen med børn og voksne skaber jeg et fantastisk billede med himmel og hav, dyr og planter og sol, måne og stjerner.


Musikalsk Børnegudstjeneste med MusikTine


Velkommen til en gudstjeneste i børnehøjde – hvor jeg synger og formidler de kendte fortællinger fra Bibelen.


I et enkelt og umiddelbart sprog formidles historien, så både øjne og ører stimuleres. Jeg bruger min erfaring fra mere end 20 år musikformidling til børn og deres voksne.

Som performer og kirkemusiker kan jeg formidle både sange og salmer så nutidens børn og voksne bydes indenfor i salmernes fælles rum.


En musikalsk Børnegudstjeneste vil oftest være opbygget som en almindelig gudstjeneste uden nadver – men dette kan aftales individuelt, så det passer til dig og dit sogn. Ønsket fra min side er at forbinde det traditionelle med den tid vi lever i, og derfor er formidlingen nutidig, inddragende og nærværende for hele menigheden.


NOAHS ARK

En musikalsk bibelfortælling fra 2 -99 år


Vi skal så langt tilbage i tiden at der hverken var mobiltelefoner, iPads eller spaghetti med kødsovs. Dengang levede der en mand der hed Noan. Han fik besked fra Gud om at han skulle bygge et kæmpeskib, og heri skulle han samle både dyr og mennesker.


Med sange og lydeffekter formidler jeg denne fantastiske fortælling fra Det gamle Testamente i en ny og musikalsk version, hvor både børn og voksne inddrages i fortællingen.
MARIA OG ENGLEN

En musikalsk bibelfortælling fra 2 -99 år


For længe, længe siden gik Maria rundt i et land langt herfra. Hun var glad og havde et dejligt liv – det varede nemlig ikke længe inden hun skulle giftes med Joseph. Så Maria var meget glad.

Pludselig en dag da Maria var alene i huset, kom der en engel på besøg. Ikke bare sådan en lille en med pjuskede vinger – men en stor og flot engel med vinger der var blanke og som havde en glorie oppe over hovedet der strålede, så Maria næsten ikke kunne se ud af øjnene. Hun blev meget forskrækket og nok også lidt bange, men englen sagde til hende …